Lokaal nieuws dinsdag 07 juli 2020

Een nieuwbouwwoning kopen zonder stress?

Waar je bij een bezichtiging van een bestaande woning de sfeer kunt voelen en de indeling duidelijk kunt zien, is de aankoop van een nieuwbouwwoning een hele andere stap.

In dat geval koop je eigenlijk een huis vanaf een tekening. Het is dan voor een groot gedeelte aan de eigen fantasie hoe het huis er uiteindelijk uit komt te zien. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken.

Aanpassingen aan de woning

Laat je alles zoals op de bouwtekening getekend of zie je liever nog wat aanpassingen?

Het verzetten van een muurtje, een aanbouw of een deur op een andere plaats. Vaak is er veel mogelijk, mits het op tijd wordt doorgegeven. Daarbij komt ook nog het uitzoeken van keuken, badkamer, sanitair, vloeren, wandbekleding en misschien zelfs nog wel nieuw meubilair.

Aanlevering tekeningen

Soms worden er ook zaken verwacht waar je wellicht nog nooit over hebt nagedacht, zoals het aanleveren van elektra- en leidingtekeningen en het lichtplan. Voor het grootste gedeelte worden deze tekeningen gemaakt door het bedrijf waar de keuken en/of badkamer wordt gekocht, maar in het geval van een lichtplan en het verzetten van muren en deuren moet je toch vaak zelf met de ideeën komen.

De druk vanuit de bouw om het aanleveren van deze tekeningen en het uitzoeken van alle wensen, kan soms best overweldigend zijn en een hoop stress met zich mee brengen.

Soms zo erg, dat mensen zeggen: “Als ik dit had geweten, had ik het nooit gedaan!”

Begeleiding bij een nieuwbouwwoning / verbouwing

Het kan ook anders….

’t Zeeuwse Huis biedt de mogelijkheid om tijdens het bouwproces op te treden als tussenpersoon. Door de communicatie met de projectbegeleider over te nemen en de planning te bewaken, hou je zelf meer tijd over om na te denken over de leuke dingen van een nieuwbouwwoning. De aankoop en/of verbouwing van een huis moet een feest zijn, en geen belemmering!

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op: www.zeeuwsehuisstyling.nl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Middelburg.

Aanmelden