De Veerse Wende appartementen te Arnemuiden

Middelburg - Arnemuiden
Toekomstig aanbod

€ 346.665,- tot € 552.365,-

Over dit project

Er bevinden zich een aantal leuke steden rondom het Veerse Meer. Zo is er Kortgene, Arnemuiden en Veere. Veere is een stad met een rijke geschiedenis. Dit is te zien aan de vele monumenten die de stad heeft. Maak een fiets- of wandeltocht langs het meer om deze leuke stadjes en de natuur rondom het Veerse Meer te verkennen.

Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en
sportduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kan je hier prima terecht. Het
Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het
Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. Je vindt er speelweides en wandelbossen. En natuurlijk de parel aan het Veerse Meer, Veere. Vaar met uw boot naar het stadje en geniet van een heerlijke lunch of diner op het mooiste terras van Nederland!

Op het werkelijk mooiste plekje van het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt dit prachtige project. Het bestaat uit een 4* Flechter hotel, 18 waterwoningen en 40 appartementen en allen voorzien van eigen ligplaatsen en een werkelijk magnifiek uitzicht! De woningen hebben allemaal hun eigen terras dat boven het water ligt en een eigen aanlegsteiger voor uw boot. De woningen zijn allemaal voor 6 personen, licht én ruim en standaard voorzien van 2 badkamers, met zelfs de mogelijkheid om nog uit te breiden met een derde badkamer!

Aan uw ligplaats bij uw woning kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer op varen. Een dagtocht maken naar het prachtige Middelburg of over het grootste Nationaal Park van Nederland de Oosterschelde naar nóg zo’n pittoresk stadje Zierikzee. En als u dan weer terug vaart kunt u ’s avonds nog even nagenieten van de dag op uw eigen terras of op het terras van het 4* Fletcher hotel!

In Zeeland wordt er Lamsoor en Zeekraal gegeten bij vis, schaal- en schelpdieren, typisch Zeeuws. Vandaar dat de straten ook zo zijn genoemd. Deze heerlijke
groente groeit in de directe omgeving. De woningen aan de Zeekraal staan meer in het water. Vanuit iedere hoek van de woonkamer ervaart u het water. Het is letterlijk een waterwoning.

De woningen aan de Lamsoor zijn dezelfde woningen alleen staan ze iets meer op het land. Vanaf het terras kunt u heerlijk genieten van de zon.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veerse Wende appartementen te Arnemuiden
Koopwoningen
18
Prijs
€ 346.665,- tot € 552.365,-
Type woningen
Geschakeld

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Middelburg.

Aanmelden