Essenvelt Middelburg

Middelburg - Middelburg
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De nieuwe wijk Essenvelt vind je aan de zuidkant van Middelburg. Deze wijk heeft het beste van twee werelden. Je komt namelijk te wonen in het weidse landschap van Walcheren met veel groen en ruimte in en om huis én je bent nauw verbonden met de historische stad Middelburg op zo'n 10 minuten fietsen. De komende jaren worden er zo'n 400 woningen ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit 21 laanvilla's, waarvan er nu ruim 50% zijn gereserveerd.

De woningen
De eerste deelfase bestaat uit 21 laanvilla's. Het gaat om vrijstaande laanvilla's, twee-in-één-laan villa's en drie-in-één-laan villa’s. De woningen zijn gelegen aan een prachtige, slingerende laan met veel groen en water. Een deel van de woningen heeft ook zicht op water.

Op zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 12.00 uur zijn de makelaars van Faasse & Fermont en Schinkel de Weerd aanwezig op de bouwlocatie van Essenvelt om je álles te vertellen over het beschikbare woningaanbod. Kom langs en ontdek de contouren van deze ruim opgezette wijk. Verder laten zij je zien waar welke woning gebouwd gaat worden, misschien kun je al wel genieten van het uitzicht vanuit jouw toekomstige woonkamer! Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig en de koffie staat klaar!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Essenvelt Middelburg
Type woningen
(Patio)Bungalow, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Middelburg.

Aanmelden