Terug naar Project

Ruvido

Gelegen aan de Louis Armstrongstraat biedt de Ruvido u veel vrijheid, de woning met uitzicht op het park, beschikt over een zeer ruime kavel tot wel 515 m².

Architectuur
De architectuurstijl grijpt terug op de verticale geledingen van de jaren ’20 waarin het typische rijkversierde metselwerk alom vertegenwoordigd is.

Begane grond
De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde waar u kunt genieten van uw vergezicht. De eethoek, met grote pui, is aan de achterkant van de woning gesitueerd. Veel daglicht komt binnen via deze pui, het grote kozijn aan de voorzijde of via de erker aan de zijkant. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet.

Verdieping
Op de eerste verdieping is een ruime hoofdslaapkamer gelegen. Ook bevinden er zich op deze verdieping nog twee extra ruime slaapkamers. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een luxe wastafel. Tevens bevindt er zich een separaat toilet (optioneel) op de verdiepingsvloer.

Tweede verdieping
De Ruvido heeft op deze verdieping een riante vierde en vijfde (slaap) kamer. Ook is er een berging waar de technische-installaties staan. Tevens is hier een opstelplaats voorzien voor wasmachine en droger.

Garage
Deze woning heeft standaard een (aangebouwde) garage van wel bijna 20 m².

Uitbreiding
Deze woning heeft een standaard uitbouw van 2,4 meter aan achtergevel. Let op; dit is afwijkend van de plattegrond.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
4 - 509 m2 181 m2 5 690 m3 Verkocht
5 - 459 m2 181 m2 5 756 m3 Verkocht
8 - 456 m2 166 m2 5 718 m3 Verkocht
9 - 407 m2 168 m2 5 652 m3 Verkocht