Terug naar Project

Comodo

De Comodo gelegen aan de Duke Ellingtonstraat, is net als de grootse jazzpianist “Duke” (hertog) een deftige verschijning.

Architectuur
De architectuurstijl grijpt terug op de horizontale geledingen van de jaren ’30 waarin het typische ingetogen siermetselwerk alom vertegenwoordigd is.

Begane grond
De woning biedt veel comfort, alles waar u dagelijks gebruik van maakt vindt u op de begane grond. U betreedt de woning via de ruime hal met daarin een goed toegankelijk toilet. De hal heeft tevens toegang tot de berging.
Aan de voorzijde bevindt zich een royale zithoek. De keuken met grote pui is aan de achterkant van de woning gesitueerd. Veel daglicht komt binnen via deze pui en het grote kozijn aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens een ruime slaapkamer die toegang biedt aan de badkamer met inloopdouche, hangtoilet en luxe wastafel.

Verdieping
De Comodo heeft op de verdieping een riante tweede en derde (slaap) kamer of hobbyruimte. Ook is er de mogelijkheid om in plaats van een berging, te kiezen voor een tweede badkamer. Tevens bevindt er nog een berging waar de technische-installaties staan.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
28 - 395 m2 143 m2 3 589 m3 Verkocht
29 - 382 m2 143 m2 3 598 m3 Verkocht