Terug naar Project

Libero

De Libero gelegen aan de Louis Armstrongstraat biedt u veel vrijheid, de woning met uitzicht op het park, beschikt over een zeer ruime kavel tot wel 471 m².

Architectuur
De architectuurstijl grijpt terug op de horizontale geledingen van de jaren ’30 waarin het typische ingetogen siermetselwerk alom vertegenwoordigd is.

Begane grond
De woning heeft een royale zithoek aan de voorzijde waar u kunt genieten van uw vergezicht. De eethoek, met grote pui, is aan de achterkant van de woning gesitueerd. Veel daglicht komt binnen via deze pui en het grote “bloemkozijn” aan de voorzijde. Daarnaast is er een ruime entreehal, met daarin een goed toegankelijk toilet.

Verdieping
Op de eerste verdieping is een ruime hoofdslaapkamer gelegen. Ook bevinden er zich op deze verdieping nog twee extra ruime slaapkamers. De badkamer is ruim opgezet en biedt ruimte aan een douche, hangtoilet en een luxe wastafel.

Tweede verdieping
De Libero heeft op deze verdieping een riante vierde en vijfde (slaap) kamer die voorzien zijn van dakkappelen en beschikken over een zee aan licht. Ook is er nog een berging waar de technische-installaties staan. Tevens is hier een opstelplaats voorzien voor wasmachine en droger.

Garage
Deze woning heeft standaard een aangebouwde garage van wel bijna 20 m².

Uitbreiding
Deze woning heeft een standaard uitbouw van 2,4 meter aan achtergevel. Let op; dit is afwijkend van de plattegrond.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
15 - 464 m2 152 m2 5 665 m3 Verkocht
16 - 452 m2 152 m2 5 665 m3 Verkocht
22 - 375 m2 152 m2 5 665 m3 Verkocht
23 - 353 m2 165 m2 5 703 m3 Verkocht