Terug naar Project

Ossia

Woningtype Ossia is een fraai vormgegeven twee-onder-één kapwoning met mooie details in het metselwerk, bloemkozijn en kopgevel. Verder heeft de woning standaard 5 slaapkamers, riante tuin en een oprit die ruimte biedt voor het parkeren van 2 auto's.

Doordat de entree en de trapopgang aan weerskanten van de woning zijn gesitueerd, is er een speelse indeling ontstaan. Hierbij is aan de voorzijde van de woning een woonkeuken ontstaan en daar vindt u dan ook de benodigde aansluitingen voor het plaatsen van de keukenopstelling. De woonkamer ligt aan de tuinzijde waarop, door de grote raampartij, goed zicht is. Verder is er een handige trapkast aanwezig voor het opbergen van spullen.

Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, badkamer en bergkast aanwezig. De badkamer biedt ruimte aan een douche, wastafel en toilet en is voorzien in de koopsom. Optioneel is mogelijk om het toilet naar de bergkast te verplaatsen om zo extra ruimte in de badkamer te creëren voor bijvoorbeeld een ligbad.

De zolderverdieping biedt ruimte aan nog eens 2 ruime slaapkamers en een berging waar de technische installaties zijn ondergebracht en ook de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden zijn.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
67 - 298 m2 133 m2 5 536 m3 Verkocht
68 - 317 m2 133 m2 5 536 m3 Verkocht