Terug naar Project

Adagio - tussenwoning

Woningtype Adagio is een rijwoning met allure. De speelse vormgeving zorgt voor variatie. In Jazzboog 3 vindt u de Adagio in een blokje van 3 en een blokje van 4 woningen, allemaal met een zonnige tuin op het zuidoosten.

De keuken aan de voorzijde gepland en daar treft u dan ook de benodigde aansluitingen. Aan de achterzijde komt de zithoek welke door de grote raampartij baadt in het daglicht. Verder is er een handige trapkast met veel opbergruimte.

Naast een riante slaapkamer aan de voorzijde, zijn er nog 2 slaapkamers van ca. 7m2 en 9m2. De ruime badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. Op de overloop is er een bergkast die optioneel aangepast kan worden als toilet. Hiermee vervalt het toilet in de badkamer waardoor er ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld een ligbad.

De zolderverdieping is ruim en geeft de mogelijkheid om hier een extra slaapkamer te creƫren. In geval van de hoekwoningen wordt de ruimte standaard ingedeeld met 2 slaapkamers. Ook is er een berging waar de technische installaties zijn onder gebracht en zich de aansluitingen voor het witgoed bevinden.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
77 - 149 m2 130 m2 4 504 m3 Verkocht
80 - 163 m2 130 m2 4 504 m3 Verkocht
81 - 160 m2 130 m2 4 504 m3 Verkocht